door

Nieuw kapsel voor 'Cameron Diaz'

Ook wassen beeld Drew Barrymore krijgt opfrisbeurt

archief oud artikel 13 december 2007 Amsterdam, Noord-Holland Het kapsel van Cameron Diaz wordt grondig aangepakt. Althans, het nieuwe wassen beeld van de Amerikaanse actrice krijgt komende maandag in Amsterdam een opknapbeurt. Bezoekers kunnen daarna twee maanden lang in Madame Tussauds met haar op de foto.

Visagist Mari van der Ven, de Nederlander werkt voor onder meer presentatrice Wendy van Dijk en model Ellemieke Vermolen, zal maandagmiddag het wassen beeld van de Amerikaanse actrice restylen. Cameron Diaz verwierf bekendheid door haar optreden in films als Charlie’s Angels en The Mask. “Hij zal zich speciaal ontfermen over haar kapsel en daar waar nodig de make-up bijwerken”, bericht Madame Tussauds. Een wassen versie van haar collega Drew Barrymore, ook bekend van Charlie's Angels, ondergaat dezelfde behandeling.

Badjas

Wie met Cameron of Drew op de gevoelige plaat vastgelegd wil worden, krijgt daar twee maanden de gelegenheid voor. Tot eind februari zijn de twee wassen beelden, gekleed in bikini en een badjas, in Amsterdam te bewonderen. Daarna gaan ze op wereldtournee langs de andere Madame Tussauds.

Nieuws - Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 13 december 2007 - 2032