door

Ecodrome verwelkomt familie ringstaartmaki's

Zes Afrikaanse maki's in Zwolle

archief oud artikel 22 juli 2010 Natuur Zwolle, Overijssel Expeditie Ecodrome in Zwolle heeft nieuwe bewoners. Een familie van zes Afrikaanse ringstaartmaki's betrekt een verblijf in het themapark. Vanaf morgen zijn de dieren voor bezoekers te zien.

Vanmiddag trok de hele familie ringstaartmaki's hun nieuwe verblijf binnen. Aan het hoofd van de groep staat vader Stevie en de dieren zijn afkomstig uit Kasteeltuinen Arcen. Hun verblijf is speciaal voor hen aangepast, zodat ze hier ook in de winter kunnen verblijven.

Afrikaanse diersoorten

Naar verwachting zijn de ringstaartmaki's vanaf vrijdag voor het publiek te zien. Het park verwacht met de maki's deze zomer enkele duizenden bezoekers extra te trekken. Ook laat Expeditie Ecodrome weten op termijn enkele andere Afrikaanse diersoorten in het park te verwelkomen.

Zwolle heeft nog veel meer te bieden, dus ga eens een weekendje weg!

Nieuws - Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 22 juli 2010 - 440

Activiteiten Kasteeltuinen Arcen

Binnen enkele weken te bezoeken

Elfia in Kasteeltuinen Arcen


Betreed de betoverende wereld van Elfia in Kasteeltuinen Arcen! Op dit magische evenement komen bezoekers gekleed in de meest schitterende kostuums, waar ze hun adembenemende creaties aan het...

Herfstig! in Kasteeltuinen Arcen


Laat je verrassen door de pracht van de herfst in Kasteeltuinen Arcen tijdens Herfstig! Vanaf oktober verkleuren de tuinen in warme herfsttinten.