door

Wie is Halbe Zijlstra?

Expositie over #HalbeZijlstra in Poppodium Melkweg

archief oud artikel 5 juli 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Staatssecretaris Halbe Zijlstra wordt gezien als de boeman in het verhaal over de culturele bezuinigingen. In Poppodium Melkweg leer je de man achter de politicus kennen. Vanaf vrijdag is daar de expositie HALBE te zien.

Staatssecretaris Halbe Zijlstra heeft veel stof doen opwaaien met zijn beslissing om te bezuinigen op cultuur. Maar wie is deze man en waar komt hij vandaan? Het antwoord op deze vragen krijg je in de tentoonstelling HALBE in Poppodium Melkweg. Hier komen al zijn opvattingen samen en ontdek je de man achter de politcus. Maar wat er precies te zien is in de expositie, dat is nog niet bekend. "Dat moet je meemaken. Ik zie het als een opiniërende expositie die stuurt, maar niet oordeelt", vertelt de maker van de expositie, Jan Hiddink.

Opening

Aanstaande vrijdag 8 juli opent tentoonstelling HALBE zijn deuren in de Melkweg. Zijlstra is zelf ook uitgenodigd voor de opening, maar hij heeft nog niet laten weten of hij komt.

De expositie is tot en met 21 augustus 2011 te bezoeken van woensdag tot en met vrijdag van 15:00 uur tot 19:00 uur. De entree is gratis.

"Ik zie het als een opiniërende expositie die stuurt, maar niet oordeelt"

Nieuws - Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 5 juli 2011 - 1356