door

Leve de herfstvakantie!

archief oud artikel 13 oktober 2011 Toerisme Vandaag schijnt het zonnetje volop, maar de zomer is toch echt voorbij. Aankomend weekend begint voor een groot gedeelte van Nederland de herfstvakantie! De leukste uitstapjes vind je in deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Leve de herfstvakantie!

Buiten wordt het kouder en kouder, de herfst is nu toch echt begonnen! Voor een groot gedeelte van Nederland begint aankomend weekend de herfstvakantie. De leukste herfstachtige uitstapjes vind je op DagjeWeg.NL!

Uitjes voor kinderen

De herfstvakantie is in zicht! Kom griezelen in het Kinderboekenmuseum, verkleed je als prinses op Paleis het Loo, of beklim de Domtoren en geniet van een prachtig uitzicht! Deze leuke uitjes voor kinderen maken van de herfstvakantie een topweek!

Herfst
 

Oktober is Kennismaand

In oktober vallen de blaadjes van de bomen, en gaat de klok weer een uur achteruit, maar wist je dat oktober ook de Oktober Kennismaand is? Dit jaar is het thema van de kennismaand 'Actie Reactie'. Het sluit aan bij het Internationaal Jaar van de Chemie.

Kennis
 

Stevige herfstwandelingen

Buiten is het grauw en grijs, de wind raast door de bomen en zonder jas kan nu echt niet meer. De redactie van DagjeWeg.NL weet hoe je toch kan genieten van deze vaak zo sombere periode. Trek je laarzen aan en trek eropuit met één van deze bijzondere wandelingen.

Wandelen
 

Maand van de Geschiedenis

Ga terug in de tijd tijdens de Maand van de Geschiedenis. Ontdek waar je achternaam vandaan komt of debatteer over de Nederlandse identiteit. Kinderen kunnen Middeleeuwse potten boetseren of hun eigen familiewapen ontwerpen.

Geschiedenis

Nieuwste tips

Nog steeds geen idee wat te doen in de herfstvakantie? Shopliefhebbers beleven een complete Shopping Experience in Breda. Alles over historisch speelgoed is te vinden in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Ga naar Koningin Juliana Toren nu het nog kan of bevaar de woeste zeeën in het Maritiem Museum in Rotterdam.

Shopping Experience

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Maritiem Museum Rotterdam

Koningin Juliana Toren

Shopping Experience Oude Ambachten & Speelgoed Museum Maritiem Museum Rotterdam Koningin Juliana Toren
 

Redactioneel - Laatst gewijzigd: 2011-10-31 07:54:00 · Gepubliceerd: 13 oktober 2011 - 557

Dit past bij 'Leve de herfstvakantie!'