door

Houd de zomervakantie droog!

Tips voor een geslaagde zomervakantie

archief oud artikel 13 juli 2012 Toerisme Schuil voor de regen en maak er een leuk dagje van. Warm weggescholen in een stal vol kamelen of droog op in de enorme Ark van Noach. DagjeWeg.NL zorgt voor een geslaagde zomervakantie met een nieuwsbrief vol tips!

 
 
DagjeWeg.NL
Nog lastminute op vakantie?
 

Houd de zomervakantie droog!

Het begin van de zomervakantie is druilerig. Maar ook als het regent, is er genoeg te doen. Een dagje naar het museum bijvoorbeeld! DagjeWeg.NL zet de leukste kindermusea op een rijtje, inclusief de ongezouten mening van de bezoekers die u voor gingen!

Speelstad Oranje

Overdekt genieten in de leukste speeltuin van Nederland: kom naar Speelstad Oranje! Er is onder andere een achtbaan, een griezelhuis, een piratenschip, klim- en klauterparadijs en een X Box Point. En niet te vergeten: een compleet luchtfietsparcours met prachtig uitzicht op alle spannende attracties. Heerlijk genieten, zonder last van de regen!

Oranje
 

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ooit wel eens witte tijgers gezien? Kom naar Ouwehands Dierenpark Rhenen, want daar wonen ze! Sta neus aan neus met de ijsberen of wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Bekijk ook de Afrikaanse olifanten vanaf twaalf meter hoogte! Bestel tickets met korting!

Korting
 

Bezoek een kamelenmelkerij

Een dagje op de boerderij, tegenwoordig is het een populair uitje. Maar voor wie het niet zo op de typische boerderijdieren heeft, is er een alternatief. Frank Smits heeft namelijk geen stal vol koeien, maar een stal vol kamelen. De redactie van DagjeWeg.NL nam een kijkje in de stal van de Kamelenmelkerij.

Kamelen
 

Nieuwe Ark van Noach is open!

Na jaren bouwen en dromen is het dan nu eindelijk zover! De Ark van Noach op ware grootte is helemaal af en nu mag iedereen een kijkje nemen in dit enorme schip. De redactie van DagjeWeg.NL stapte stiekem al veel eerder binnen. Bekijk onze sneak preview en geniet van dit prachtige bouwwerk in het water van Dordrecht.

Ark

Tips voor de zomervakantie

 

Flight Simulator Training: voor één dag piloot!

Museum Twentse Welle: terug in de tijd

KidZcity: overdekte speelplezier

Reptielenzoo Iguana Vlissingen

Flight Simulator Training: voor één dag piloot! Museum Twentse Welle: terug in de tijd KidZcity: overdekte speelplezier Reptielenzoo Iguana Vlissingen
 
 

Redactioneel - Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 13 juli 2012 - 427