door

Van P.C. Hooftstraat tot catwalk

Loop mee met de Grazia PC Catwalk

archief oud artikel 2 september 2012 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Niet met de hakken over de sloot, maar met de hakken over de Grazia PC Catwalk. De duurste modestraat van Amsterdam is vandaag omgetoverd tot één grote modeshow.

Zien en gezien worden, dat is vaak waar het om draait op de Amsterdamse PC Hoofdstraat. Vandaag gaat daar nog een schepje bovenop, want de straat is omgetoverd tot één grote catwalk voor de Grazia PC Catwalk. Vanaf 14:30 uur lopen er 150 modellen over de planken en laten de nieuwste trends voor de herfst zien. En je hoeft geen modebekende te zijn om een uitnodiging te krijgen. Iedereen mag komen! De dag wordt swingend afgesloten met een optreden van de band Shermanology.

Casting

Voor iedereen die ook altijd al in de bladen heeft willen staan, is er goed nieuws. Vandaag is er namelijk ook een street casting. De winnaar loopt die dag nog mee met de Grazia PC Catwalk show en heeft kans om ontdekt te worden door internationaal modellenbureau Tony Jones Model Management. Ook loopt er een fotograaf van Grazia rond die de hipste mensen op de foto zet. De winnaar of winnares met de leukste outfit is te zien op grazia.nl.

Er is ook een streetcasting voor iedereen die ontdekt wil worden!
Alles gezien en helemaal op de hoogte van de nieuwste trends? Ga dan lekker winkelen!

Nieuws - Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2 september 2012 - 570