door

Fris en fit het nieuwe jaar in!

archief oud artikel 4 januari 2013 Toerisme Nog aan het bijkomen van de feestmaand? Duik dan in deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en ontdek hoe je zo snel mogelijk weer fris en fit wordt. Met de nieuwste saunatrends, tips voor een beautyshoptour en vrijkaarten voor Thermen Holiday. Veel leesplezier!

DagjeWeg.NL

Fris en fit het nieuwe jaar in!

Het nieuwe jaar is begonnen! Even geen vette gourmetschotels en liters champagne meer. DagjeWeg.NL staat deze maand in het teken van health & beauty, dus geniet, reinig je lichaam en word weer fris en fit!

Health & beautytips

Tegenwoordig heeft iedereen het druk, slaat de stress toe en loopt ons hoofd over van alle verplichtingen! Loop jezelf niet voorbij en leer te ontspannen. De vele health en beautycentra's geven je een zetje in de goede richting. Waar moet je zijn? DagjeWeg.NL ging op zoek en vond bekende spa's, onontdekte saunaplekjes en nieuwe parels!

Health

Smeer je in met Marokkaanse modder!

Wat is er ontspannender dan een dagje naar een kuuroord om te genieten van de heerlijkste massages en saunabaden? DagjeWeg.NL vertelt wat de nieuwste trends zijn in health & beauty. Drijven op heel zout water, je insmeren met Marokkaanse klei of kijken naar tropische vissen. Even weg van de hectiek van alledag.

Trends

Beautyshoptour in Den Haag

Een maskertje hier, een beetje oogschaduw daar en een knalkleur op de lippen. Vrijwel elke vrouw vindt het leuk om af en toe met make-up te spelen. Maar waar vind je nu de beste producten? DagjeWeg.NL neemt je mee voor een beautyshoptour in Den Haag.

Shoppen

Gratis naar Thermen Holiday

Een dag doorbrengen bij Thermen Holiday in Schiedam of Zuidwolde is een ware minivakantie! Laat je lichaam verwennen, of geef je gezicht een boost met een gelaatsbehandeling. Maak nu kans op 5 x 2 kaarten voor gratis toegang tot dit heerlijke dagje weg!

Winnen

Nog meer tips om te ontspannen!

Thermae Son

Ontspannen met zuurstof

Spa Zuiver

Wellness en beauty in Utrecht

Thermae Son Ontspannen met zuurstof Spa Zuiver Wellness en beauty in Utrecht

Redactioneel - Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 4 januari 2013 - 260

Dit past bij 'Fris en fit het nieuwe jaar in!'