door

Swingend de stad door in Den Haag en Utrecht

Geniet van een culturele zondag

archief oud artikel 7 september 2014 Cultuur Na Amsterdam kunnen Utrecht en Den Haag niet achterblijven: met het Uitfeest Utrecht en het Haags UIT Festival barst het culturele seizoen los! Geniet zondag 7 september van swingende optredens, meeslepend theater en leerzame workshops.

UIT Festival Den Haag: koninklijk genieten

Sandra van Nieuwland, Kinderen voor Kinderen en de Straatbutlers: ook het Haags UIT Festival geeft het theaterseizoen een vliegende start. Geniet zondag 7 september van workshops en optredens rondom Het Spui, de Lange Voorhout en de Hofplaats. Ga breakdancen, kijk bij de popping battle of ga uit je dak bij Hadewych Minis.

Uitfeest Utrecht: Neude swingt!

Een reizend boekenfestival, een swingend Neude en winkels die plotseling het decor van een theaterstuk blijken te zijn. Met bijna honderd locaties door de hele stad bruist Utrecht op zondag 7 september van culturele genoegens als dans, theater en film. Het is alweer de zeventiende editie van het Uitfeest, waarmee het culturele seizoen officieel opent. Volg een workshop Bluesdansen, kijk een film in de buitenlucht bij het Nederlands Filmfestival of wandel mee met een fotografiewandeling.

Bekijk de promo van Uitfeest

Combineer alle culturele activiteiten met een weekendje weg en boek een hotel in Utrecht of Den Haag!

Nieuws - Laatst gewijzigd: 2014-09-05 14:14:26 · Gepubliceerd: 7 september 2014 - 108