door

Hier word je blij van! Uitjes in de buitenlucht met korting

Foto 1. Haal een echte landkaart en ontdek de stad met een spannend Verhaalvontuur. Foto: Verhaalvontuur

Ga buiten op avontuur met deze gave aanbiedingen

13 juli 2024 Toerisme Landelijk Blijf niet binnen zitten, maar zoek de zon op en voel de wind in je haren! Van escape game in een leuke stad tot speuren in de natuur: deze dagjes uit met korting nemen je mee op een onvergetelijk avontuur.

Word detective tijdens je stedentrip

Zin om één van de vele prachtige steden van Nederland of België te verkennen? Ga dan op avontuur met Escape the City en los spannende verhalen op. Ontdek waarom mensen verdwijnen in Utrecht, duik in het verleden en red de kermis van Tilburg, of ga aan de slag als spion in Rotterdam. Je ontdekt meteen van alles over de stad zelf. Escape the City heeft avonturen in zeven fantastische steden! Ga met korting op avontuur!

Zeven steden om uit te kiezen niet genoeg? SOS Events heeft Escape Tours in maar liefst 45 steden! Samen met een historisch figuur uit de stad van je keuze, speur je naar een geheime uitgang. Speel met € 2,50 korting op je Escape Tour.

Foto 2. Escape games zijn ook hartstikke leuk voor een date. Foto: SOS Events - Escape Tours

Een frisse neus halen op de Hoge Veluwe

Even een luchtje scheppen wordt super bijzonder op één van de mooiste plekjes van ons land: het Nationale Park de Hoge Veluwe. Trek de wandelschoenen aan of stap op één van de (gratis) witte fietsen. De vennen strekken zich uit, stuifzand laat zich door de wind meevoeren en in de verte graast een edelhert. Rust tussendoor uit op de mooiste plekjes midden in het bos. En neem ook een kijkje onder de grond in Museonder, waar je zelfs onder de wortels van een eeuwenoude boom doorloopt. Wauw... Extra betalen hoeft niet, dit museum is inbegrepen bij je ticket voor de Hoge Veluwe. Boek snel die tickets en ontvang een gratis consumptie.

Foto 3. Ontdek Nationaal Park De Hoge Veluwe op de gratis witte fietsen. Wie weet spot je wel een hert. Foto: Nationale Park de Hoge Veluwe

Volg het kompas

Ben je een kei in navigeren? Neem de proef op de som met een navigatiegame van RLLY. Bestel het spel, download de app en volg het kompas en de afstandsmeter om de juiste richting te vinden. De route leidt je langs de mooiste locaties naar een onbekende stemming. Spannend! Voer onderweg de opdrachten uit en scoor zoveel mogelijk punten. Wie staat er bij de finish bovenaan? Bestel je navigatiegame met tot 10 euro korting!

Wandelen jullie liever? Bestel dan een wandelrally met korting.

Toeren in een Volkswagen klassieker

Trek je liever je eigen plan, stap dan in een oldtimer van Vintagecars Wapenveld en toer door de prachtige omgeving van de Veluwe, de Achterhoek en de kop van Overijssel. Ga voor de nostalgische Kever uit 1968 of de Golf 1 Cabrio uit 1985. Natuurlijk met open dak, zo voel je toch lekker de wind in je haren. Gooi een picknickmand achterin en start jullie avontuur! Boek je toer met 10 euro korting, 150 vrije kilometers en gratis toergids.

Foto 4. Huur een klassieke Volkswagen en ga eropuit met het hele gezin. Foto: Vintagecars Wapenveld

Oerhollands dagje op het water

Trek de stoute klompen aan en ga klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure! In een grote gele klomp - ja echt, je boot is letterlijk een klomp - vaar je over het water en beleef je een heerlijk dagje in de buitenlucht. Je peddelt rustig zelf het Apeldoornse kanaal af en geniet in de schaduw van de overdekte neus van een koud drankje. De fraaie natuur bij Hattem glijdt voorbij en jullie hebben alle tijd om de uiterwaarden van de IJssel te verkennen. Er is aan boord van zo’n stabiele klomp ruimte voor 4 tot 6 personen. Boek met € 2,75 korting op klompvaren.

Foto 5. Ontdek de omgeving bij Hattem vanaf het water in een klompenboot. Foto: Vadesto

Ga op Verhaalvontuur

Met een familiespeurtocht van Verhaalvontuur voer je spannende missies uit. Het doel: codes verzamelen waarmee je de eindcode kraakt. Bij het startpunt haal je een echte landkaart waarmee je anderhalf uur lang op ontdekkingstocht gaat door Amsterdam, Haarlem, Breda, Alkmaar, Rotterdam of Texel. Op de missiekaart staan QR-codes die je kunt scannen met je smartphone of tablet, waarna de storyteller in je scherm verschijnt. Die vertelt je van alles over de locatie waar je bent en geeft je steeds een nieuwe opdracht. Pas wel op voor de boef die op de loer ligt! De speurtocht is het leukst voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, maar stiekem steken ook ouders er nog iets van op. Ga op pad met een fijne korting!

Foto 6. Spannend, op speurtocht met zo'n leuke kaart! Foto: Verhaalavontuur

Ontdek de mooiste natuurgebieden

Wandelen in de natuur saai voor kinderen? Echt niet! Ontdek de mooiste bossen, heidevelden en zandverstuivingen van ons land met de Nature Game en jullie wandeling wordt een tof avontuur. Online Social Games maakte deze wandel- en speeurtochten in samenwerking met Staatsbosbeheer, dus dat belooft wat. Activeer de app zodra je op het startpunt bent aangekomen, volg de aanwijzingen en voer de opdrachten uit. Terwijl de kinderen druk bezig zijn met het zoeken naar dieren en het maken van foto's, geniet je zelf van de natuur en de frisse lucht. De routes zijn zo'n drie kilometer lang en duren ongeveer anderhalf uur. Bestel direct met korting!

Ook leuk

Foto 7. Samen buiten op stap. Foto: SOS Events - Escape Tours

Redactioneel - Laatst gewijzigd: 2024-06-21 15:15:09 · Gepubliceerd: 13 juli 2024 - 1971