door

Vier de herfst in BillyBird Hemelrijk

Foto 1. Attracties voor jong en oud zullen worden verlicht tijdens het Herfstfestival in BillyBird Hemelrijk. Foto: BillyBird Hemelrijk

Verlichte attracties, shows en vuurwerk tijdens het Herfstfestival

19 oktober 2024 Toerisme Volkel, Noord-Brabant Het is herfst en dat wordt groots gevierd tijdens het Herfstfestival in BillyBird Hemelrijk van 21 tot en met 26 oktober! Stap in de toffe verlichte attracties en laat je vermaken met de verschillende shows, entertainment en iedere avond een spectaculaire eindshow samen met mascotte BillyBird. Tijdens het festival geniet je van een extra lang dagje uit in dit gezellige Brabantse familiepark!

Extra veel plezier in de attracties

In BillyBird Hemelrijk zijn er attracties voor jong en oud, waaronder de supersnelle familieachtbaan, bootjesglijbaan, de saltoswing, botsauto's, de ballenfabriek, de helihaven en de superschommel. Tijdens het Herfstfestival is het extra leuk om je aan deze toffe attracties te wagen, want een hoop attracties en speelgebieden worden prachtig verlicht om de herfst te vieren. Daarnaast kan je er ook extra lang van genieten, want het park is tijdens het festival tot 21:00 uur geopend!

Foto 2. Verlichte attracties maken het park extra leuk! Foto: BillyBird Hemelrijk
Vergeet niet te komen smullen bij de Poffertjeskraam en probeer ook eens de lichtgevende suikerspinnen!

Circus, griezeltheater en de Kids-DJ

Ook Kindercircus Bavaria zal voor extra vertier zorgen met hun geweldige circusshow van 60 minuten die zij vier keer per dag vertonen! Goochelaars, jongleerders, trapezes en dieren: je maakt het allemaal mee met dit kindvriendelijke circusgezelschap. Het is wel handig om te weten dat je voor deze circusshow een apart ticket nodig hebt. Theater StoerWerk zorgt ook iedere dag van 18:00 tot 20:45 uur voor vermakelijke familieshows - hiervoor heb je geen apart ticket nodig. Zin om alvast in de Halloween sferen te komen? Bezoek het Griezeltheater! Of kom lekker zitten om naar een leuk verhaal te luisteren bij Oer-sterke verhalen op het Ontvangstplein bij de mammoet.

Het wordt al helemaal een feestje met de muziek van de Kidz-DJ in de kinderdisco, iedere dag van 18.00 tot 20:40 bij de Tipi achter de familieachtbaan. De Kinderband zorgt ook iedere dag voor een gezellige sfeer van 18:00 tot 20:00 en de BillyBird Boys Fanfare laat zich ook iedere dag van zijn beste kant zien!

Foto 3. Kom dansen in de kinderdisco op de muziek van de Kidz-DJ. Foto: BillyBird Hemelrijk

Knallende eindshow!

Iedere avond van het festival kan je met het hele gezin Lichtshow de Oerknal bewonderen. En wat zou het Herfstfestival zijn zonder een knallende eindshow? Tijdens Het Hemels Herfstspektakel met mascotte BillyBird en alle artiesten wordt de dag spectaculair afgesloten, bij de Hemelaya klimberg om 21:00 uur!

Foto 4. Mis het Hemels Herfstspektakel niet! Foto: BillyBird Hemelrijk
BillyBird leden hebben geen dagticket nodig voor het Herfstfestival! Er is gekozen om Halloween buiten de deur te houden zodat het festival voor iedereen toegankelijk is.
Foto 5. Pak je kans en ontmoet Billy tijdens het Herfstfestival! Foto: Billybird Hemelrijk

Redactioneel - Laatst gewijzigd: 2024-10-19 18:36:01 · Gepubliceerd: 19 oktober 2024 - 13