door

Evenement vol eten en genieten

archief oud artikel 29 november 2005 Amsterdam, Noord-Holland In de periode van het jaar waarin iedereen bezig is met het opdoen van culinaire ideeën, is Eten en Genieten hét evenement voor fijnproevend Nederland. Dit driedaagse evenement in de Rai in Amsterdam, is bedoeld voor iedereen met een passie voor eten, drinken, koken en tafelen. Bekende chef-koks demonstreren hun keukengeheimen in het Kook Theater en in het workshopgedeelte worden bezoekers geïnformeerd over onder andere de nieuwste kooktrends.

Het Wijn Theater op het evenement is twee keer zo groot als in 2004. Het Wijn Theater wordt gepresenteerd door De Proefkamer. Tijdens workshops en masterclasses proeft de bezoeker van alle verschillende hapjes en drankjes, leert meer over alles op het gebied van koken en kunt de ervaring thuis is de keuken toepassen. In het Wedstrijd Theater worden verschillende culinaire wedstrijden gehouden.

Chef-koks

De volgende chef-koks treden op in Kook Theater. Ramon Beuk (hét gezicht van Eten en Genieten), Lonny (De Reistafel), Jonnie Boer (De Librije***), Jerry Bastiaan (Karel V*) en Rudolph van Veen. In het Kook Theater geven Michelin-sterrenchefs en bekende televisiekoks demonstraties van hun kookkunsten. In het theater neemt de bezoeker onder andere deel aan een korte wijnproeverij, de zogenaamde Option's Game van Jacobs' Creek en tijdens de show is het genieten van de kazen van Beemsterkaas.

Redactioneel - Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 29 november 2005 - 2231