Uitstapjes vlakbij Canal Motorboats

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (2.73km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Zeilklipper De Avontuur

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  Met de Zeilklipper Avontuur vaart Plezierig Varen dagtochten op het IJ en Markermeer. Een compleet groepsuitstapje voor familie of collega's.

Distilleerderij De Ooievaar

amsterdam, Noord-Holland (0.76km)  -  Distilleerderij De Ooievaar koestert het oude ambacht van distilleren. Met liefde komen hier jenevers en likeuren tot stand uit kruiden en granen. Volg een rondleiding!

Museum om de Hoek

amsterdam, Noord-Holland (0.91km)  -  Altijd al meer willen weten over de lokale geschiedenis en cultuur van Amsterdam? Beleef de bijzondere verhalen op verschillende manieren bij de verschillende lokale buurtmusea, verspreid door de stad.

A'DAM VR Game Park

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  Bezoek A'DAM VR Game Park en ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve virtual reality games.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Canal Motorboats