Uitstapjes vlakbij Huize Frankendael

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (2.33km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Intratuin Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.54km)  -  Intratuin Amsterdam heeft niet alleen alles voor de tuin, het is bijvoorbeeld ook mogelijk een foto op tuincanvas af te drukken.

VROG - trampolinepark

amsterdam, Noord-Holland (0.69km)  -  Ontdek trampolinepark VROG (als FROG!) in Amsterdam en leef je uit op alle toestellen. Kom langs en beleef de combinatie van jumpen en freerunning met verschillende platforms, verplaatsbare hindernissen en nog veel meer!

Joe's Garage weggeefwinkel

amsterdam, Noord-Holland (0.76km)  -  In Joe's Garage weggeefwinkel geven ze echt alles weg. Alles wat te goed is om weggegooid te worden wordt hier verzameld en kun je gratis op komen halen. Of breng hier de spullen die je kwijt wilt en zet die terug voor wat je meeneemt. Win-win.

Bedrijfsuitje: Karate voor slakken

amsterdam, Noord-Holland (1.04km)  -  Ga samen met je collega's aan de slag met een workshop Tai Chi! Omdat de bewegingen heel langzaam zijn, lijkt het net op karate voor slakken! Leuk als uitje op het strand of in het park.

Oosterpark Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.22km)  -  Ontdek het knusse Oosterpark, een van de oudste parken in Amsterdam Oost. Hier kun je heerlijk picknicken rond de vijver, sporten op het sport- of tennisveld of spelen in de speeltuin. In de zomer vind je hier regelmatig live-muziek. Het is...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Huize Frankendael