Uitstapjes vlakbij A'DAM Lookout

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.99km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

A'DAM VR Game Park

amsterdam, Noord-Holland (0.01km)  -  Bezoek A'DAM VR Game Park en ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve virtual reality games.

Op avontuur in de filmwereld in Eye

amsterdam, Noord-Holland (0.03km)  -  Stap binnen in de magische wereld van Eye. Ontdek alles over films in het Panorama, volg een spannende filmspeurtocht en bekijk je favoriete fragmenten op bijna honderd beeldschermen in één kamer.

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (0.78km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

Rederij Nassau

amsterdam, Noord-Holland (0.8km)  -  De mooie grachten van Amsterdam zijn een bezoekje zeker waard! Geniet volop op het water in een luxe sloep of salonboot van Rederij Nassau.

Nxt Museum

amsterdam-noord, Noord-Holland (0.82km)  -  Nxt Museum in Amsterdam-Noord neemt je mee naar de kunst van nu én van de toekomst. Moderne technologie zorgt voor prikkeling van al je zintuigen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van A'DAM Lookout