Uitstapjes vlakbij Klimbos Lage Vuursche

Bosbad De Vuursche

baarn, Utrecht  -  Zwemmen? Of toch midgetgolfen? Het kan allebei in Baarn bij Bosbad De Vuursche. Dit prachtige recreatieterrein heeft alles in huis voor een zomers dagje weg met het hele gezin.

Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht  -  In Kasteel Groeneveld in Baarn geniet je van rijke historie, het groen rondom het landhuis en de wisselende tentoonstellingen. Een leuk en historisch dagje uit!

Speelbos 't Laer

laren, Noord-Holland  -  Tijd om terug te gaan naar de natuur. Want buiten spelen is goed voor je! Ontdek het zelf en ga ravotten in Speelbos 't Laer.

Paleis Soestdijk

baarn, Utrecht  -  Paleis Soestdijk gaf bezoekers altijd een blik behind the scenes bij de koninklijke familie. Het paleis is nog van buiten het hek te bewonderen, maar is niet langer toegankelijk.

Hertenkamp Baarn

baarn, Utrecht  -  Damherten, hindes, dwerggeiten, Soay-schapen, Texelse schapen, geiten, eenden en nog veel meer dieren zijn te vinden in Hertenkamp Maarschalksbos. Je hebt nog nooit zoiets liefs gezien als een pasgeboren hertje in de lente.

Zwembad De Lieberg

hilversum, Noord-Holland  -  In Zwembad De Lieberg kom je niet om te chillen. Zwem zo snel als je kunt door het wedstrijdbad van 25 meter en verbeter je conditie!

MOUT Foodhal & Brouwerijcafé

hilversum, Noord-Holland  -  MOUT Foodhal & Brouwerijcafé is een foodhal vol streetfood en een brouwerij in één. Schuif hier aan de picknicktafels of in de lounges aan voor bites en maaltijden uit allerlei wereldkeukens. Op de bovenverdieping wordt bier van De Gooische...

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klimbos Lage Vuursche