Uitstapjes vlakbij Wandelspeurtocht Utrecht

Circus Tadaa

ijsselstein, Utrecht  -  Bij Circus Tadaa word je een echte circusster! Leer de kunst van jongleren, koorddansen of eenwielfietsen en laat je vrienden of collega's versteld staan van jouw acrobatiek.

Birkhoven

amersfoort, Utrecht  -  Aan de rand van Amersfoort vind je de bossen van Birkhoven. Een prachtig natuurgebied om te wandelen, paardrijden of te picknicken bij de bosvijver.

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht  -  Centraal in Nederland te midden van de Utrechtse Heuvelrug ligt Sauna de Heuvelrug. Een sauna die de gemoedelijke sfeer in haar activiteiten wil overbrengen.

Galerie Absoluut

amersfoort, Utrecht  -  Galerie Absoluut is een bruisend kunstenaarscollectief dat kunst toegankelijk en spannend maakt voor iedereen. Het collectief organiseert kunstprojecten en activiteiten op bijzondere locaties door heel de regio.

SOIA - Strand Oog in Al

utrecht, Utrecht  -  Het Strand Oog in Al is dé hangout in Utrecht op warme dagen! Plof neer in het zand of gras en staar naar de voorbijvarende bootjes. Ondertussen drink je een verfrissend drankje uit het restaurant.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wandelspeurtocht Utrecht