Uitstapjes vlakbij Canada Poland War Museum

Tuinen van Adegem

adegem, Belgie  -  Bezoek de 3 hectare grote tuin van de familie Van Landschoot in Adegem, met een Franse rozentuin, Engelse vijvers, Japanse rust en een magische Exotentuin! Fleur je bezoek aan Adegem op!

Blondia's Ballooningteam

adegem, Belgie (1.48km)  -  Blondia's ballooning zorgt dat een ballonvaart niet zomaar een 'vlucht' is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ochtendvlucht met na afloop een ontbijtje van de bakker?

Intratuin Maldegem

maldegem, Oost-Vlaanderen (5.27km)  -  Bloemen, tuinmeubelen, barbecues maar ook vissen en alles voor in je aquarium. Bij Intratuin in het Belgische Maldegem vind je alles voor dier en tuin.

De Drongengoedhoeve

ursel, Oost-Vlaanderen (5.53km)  -  Bezoek de prachtige abdijboerderij De Dongengoedhoeve, geniet van de omgeving en ontdek in het bezoekerscentrum in de oude stallen de geschiedenis van het landschap.

Provinciaal Domein Het Leen

eeklo, Oost-Vlaanderen (6.19km)  -  Verschillende wandelroutes, hengelvijvers en een bosinfocentrum maken Provinciaal Domein Het Leen in Oost-Vlaanderen tot een fijne ontspanningsplek in de natuur.

Stadswandeling door Middelburg in België

maldegem, Oost-Vlaanderen (9.47km)  -  Maldegem was in de middeleeuwen een belangrijke en welvarende stad. Het bezoekerscentrum laat de geschiedenis van deze Belgische stad en de streek mooi zien. Maak en wandeling en duik in het verleden van dit pittoreske dorpje.

Museum Cultuurforum Aardenburg

aardenburg, Zeeland (9.96km)  -  In Museum Cultuurforum Aardenburg zijn allerlei Romeinse en middeleeuwse archeologische vondsten te zien. Alle vondsten komen uit de bodem bij Aardenburg, waar vroeger een groot fort stond.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Canada Poland War Museum