Vlieland Outdoor Center

Blokarten en beach golf bij Vlieland Outdoor Center


-advertentiepositie-



Kom kitesurfen, blokarten en kajakken bij Bureau Vlieland, of ga suppen over het Wad. Maar er is nog veel meer te doen! Denk aan raften, beach golf of boogschieten. Tijdens de zomervakantie is er de Summer Outdoor voor kinderen, waarbij ze op enkele vaste momenten in de week twee uur lang een andere buitenactiviteit kunnen doen.

Lasergamen in de duinen

Normaal stap je voor lasergamen schemerige ruimtes in, maar bij Vlieland Outdoor Center kun je buiten lasergamen! Met je lasergun in de aanslag sluip je door de bossen, verstop je je in de struiken en lig je op een duintop op de loer voor de leden van het andere team. Ai, zelf geraakt! Buiten lasergamen is nog spannender dan binnen.

Outdoor cooking

Altijd al eens willen koken op een kampvuur? Dan is dit je kans! Zoek eerst je eigen kokkels en oesters bij elkaar en leer vervolgens van een ervaren kok hoe je ze bereidt boven en in het vuur. Bak je eigen brood, maak een stoofpotje en merk dat alles nog lekkerder smaakt buiten op het strand, met de zee vlak voor je neus.

De strandtent van Vlieland Outdoor Center staat van april/mei tot 1 oktober op het strand bij het Badhuys, maar ze zijn het hele jaar open voor allerlei leuke activiteiten. Ze hebben bijvoorbeeld ook nog Bureau Vlieland, waar je kunt vergaderen, overnachten, varen en zelfs trouwen!

Vlieland Outdoor Center in Vlieland leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, themafeest, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek vlielandoutdoorcenter.nl

De strandtent van Vlieland Outdoor Center. Foto: DagjeWeg.NL © Tonny van Oosten
De strandtent van Vlieland Outdoor Center. Foto: DagjeWeg.NL © Tonny van Oosten