Fundustry Eindhoven

Scheuren door de modder bij Fundustry Eindhoven




Stap in een terreinwagen en overwin het spannende outdoor parcours van Fundustry Eindhoven in Nuenen. Modderkuilen, steile hellingen, scherpe bochten en gladde stukken: je komt het allemaal tegen. Van tevoren krijg je instructies, maar eenmaal op het parcours moet je toch zelf je 4x4 in bedwang houden! Het enige wat je nodig hebt is een rijbewijs en een flink portie lef.

Geen rijbewijs? Pak dan een quad, zo mogelijk nog spannender dan een terreinwagen. Je voelt de wind in je gezicht en de modder spat over je heen. Hou 'm recht in die gladde bocht! En kom je door die enorme kuil vol water? Dat trotse gevoel als je het circuit hebt overwonnen neemt niemand je meer af.

Nog meer activiteiten

Ook stoer: driften, of een slipcursus volgen. Houd je niet zo van ronkende motors, kies dan voor een avontuurlijke escape game of los een moord op in het moordspel. Voor een complete dag uit kun je ook verschillende activiteiten combineren, bijvoorbeeld met een creatieve workshop. En natuurlijk met eten en drinken erbij.

Fundustry Eindhoven in Nuenen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.fundustry.nl

Foto: Fundustry
Foto: Fundustry