Almere Underground




Beleef een onvergetelijk uitstapje bij Almere Underground!

Gelegen vlakbij het prachtige Weerwater van Almere in hartje centrum vind je family entertainment center Almere Underground. De ruim 4000 vierkante meter grote locatie is dé place to be voor een onvergetelijk uitstapje met je familie, vrienden of collega's! Hier vind je diverse activiteiten voor jong en oud. Van lasergamen en bowlen tot bijlgooien en van karaoke en jeu des boules tot shuffleboard: voor iedereen is wel iets leuks!

Hyperbowlen

Je weet natuurlijk wel wat bowlen is, maar ken je hyperbowlen al? Tijdens het hyperbowlen wordt de bowlingbaan omgetoverd tot een interactief speelveld met toffe LED-verlichting en speciale sensoren. Vervolgens is het júist de bedoeling dat je de bumpers raakt. Mocht je bal dus altijd in de greppel belanden, dan heb je nu geluk. Uiteraard moet je uiteindelijk nog wel de kegels raken.

Shuffleboard

Als je op stap bent met je vrienden, dan is Shuffleboard het ideale spel voor jullie! Met een drankje erbij wordt het jullie nieuwe, favoriete kroegspel. Hier komen curling en sjoelen samen, al is Shuffleboard wel een stuk competitiever dan beide spellen. Wie shufflet de meeste punten bij elkaar?

Groepsuitje op maat

Almere Underground is de perfecte locatie voor een groepsuitje met vrienden, familie of collega's. Zo is de plek goed bereikbaar met OV, maar ook met de auto. Rondom de locatie vind je een heleboel parkeerplekken. Vervolgens denkt het team van Almere Underground graag met je mee. Ze zorgen er graag voor dat het een geweldige dag én avond wordt!

Almere Underground in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek almereunderground.nl

Almere Underground
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.