Beleefpark Dwingeloo




Kom mee op ontdekkingstocht in Beleefpark Dwingeloo

In Beleefpark Dwingeloo laat je je fantasie de vrije loop! Hier kun je zwemmen, klimmen, kliederen, maar vooral op ontdekkingstocht. Er is geen juiste manier, hoe je de verschillende attracties beleeft. Ga op zoek naar je eigen pad en plezier! Klim in een remake van de Siepeltoren van Dwingeloo, dat zich bevindt op de hoogste heuvel van het park. Of laat je gaan op de twintig meter lange kabelbaan. Voor avonturiers is er ook een uitdagende hindernisbaan of een balanceerbos met allerlei omgevallen bomen. Ben je op een warme dag toe aan verkoeling? Glijd dan van de veertig meter lange glijbaan bij het zwembad. Of badder in de keienrivier en bouw een dammetje.

GPS Speurtocht

Beleefpark Dwingeloo ligt in het prachtige natuurgebied Dwingelderveld. De omgeving van het beleefpark wil je daarom ook ontdekken. Speciaal daarvoor biedt het beleefpark een GPS Speurtocht, dat ook geschikt is voor kinderen. Wandel met het gezin en/of met de hond een route van 5,6 kilometer en zo'n anderhalf à twee uur lang. Trek makkelijke, oude kleding aan en vergeet je stevige schoenen niet!

Beleefpark Dwingeloo in Dwingeloo leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.beleefparkdwingeloo.nl

Beleefpark Dwingeloo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.