RiF010

Surfen in het centrum van Rotterdam bij RiF010


-advertentiepositie-



Surfen hoeft tegenwoordig niet meer per se op het strand. In hartje Rotterdam vind je namelijk de allereerste urban surf pool ter wereld! RiF010 biedt twee surfspots bij de Steigersgracht: voor beginners 'de Baai' en voor gevorderden, aan de kant van de Markthal, 'het Rif'. Op deze surfspots ervaar je het echte surfen, maar dan gewoon midden in de stad.

Surfles

Heb je nog geen of weinig ervaring met surfen? Neem dan een surfles van één van de instructeurs. Het enige wat je meeneemt is je zwemkleding, zonnebrand, handdoek en enthousiasme. De rest regelt RiF010 voor je. Vervolgens leer je in anderhalf uur tijd het vak surfen kennen. Na de les kun je peddelen en sta je (hopelijk) stabiel op je board.

Andere activiteiten

Naast surfen kun je trouwens ook andere activiteiten doen bij RiF010. Zo hebben ze verder nog een kano- en supverhuur en kun je op de locatie in de Steigersgracht ook bodyboarden. Kijk voor meer informatie op de website.

RiF010 in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 200,00 p.p.), schoolreisje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek rif010.nl

RiF010 biedt ook leuke groepsuitjes. Foto: RiF010
RiF010 biedt ook leuke groepsuitjes. Foto: RiF010
Kom surfen in hartje Rotterdam! Foto: RiF010 © Kasper Hamminga
Kom surfen in hartje Rotterdam! Foto: RiF010 © Kasper Hamminga