Bierbrouwerij Maallust

Bierbrouwerij Maallust


-advertentiepositie-



In het Drentse gevangenisdorp Veenhuizen vind je Bierbrouwerij Maallust. Daar brouwen ze sinds 2011 op ambachtelijke wijze lekkere speciaalbieren. De biertjes zijn van deze tijd, maar wel geïnspireerd door oude biersoorten. Hierdoor proef je de historie van het dorp. En proeven kun je dus in het speciale proeflokaal! In de weekenden kun je dan niet alleen bier proeven, maar ook een rondleiding krijgen door de brouwerij. Of combineer het nog met een ambachtelijke lunch.

Feesten en bedrijfsuitjes

Bierbrouwerij Maallust kun je dus bezoeken als individu, maar ook als groep. Wil je een verjaardag vieren, huwelijksfeest of bedrijfsuitje organiseren? Daar kun je zeker voor terecht in het proeflokaal. Maallust werkt samen met verschillende lokale ondernemingen. Daardoor kunnen ze je een onvergetelijk dagje uit bezorgen! Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Bierbrouwerij Maallust in Veenhuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.maallust.nl

Bierbrouwerij Maallust
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.