Fonk Beach

Fonk Beach: beachclub en activiteiten




Van ontbijt tot barbecue of een fijn diner: het is goed toeven bij de populaire beachclub Fonk Beach. Alleen al de plek maakt dit een toplocatie, want het strand van Zandvoort ligt hier letterlijk onder je voeten. Ontbijt met de geur van de zilte zeelucht in je neus en zie 's avonds de zon in zee zakken tijdens je diner. Maar Fonk Beach biedt nog veel meer dan een hapje en een drankje! Je kunt er ook van alles doen.

Heel veel activiteiten

Altijd al willen leren om je eigen cocktails te maken? En hoe doe je dat, zo'n prachtige zandsculptuur? Het zijn slechts enkele van de leuke workshops die je kunt doen bij Fonk Beach. Of maak van je dagje strand een actieve dag met powerkiten, blokarten, beach volleybal en Bubble voetbal. Voor de echte sportievelingen is er het uitdagende Expeditie Robinson. Hun uniekste activiteit is misschien wel Beach Escape, een escape game op het strand. Doel: de schatkist van een beroemde piraat open te krijgen. En dat vraagt heel wat gepuzzel en avonturen. Dus trommel je vrienden, familie of collega's op en maak van jullie feest een strandfeest.

Fonk Beach in Scheveningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek fonkbeach.nl

Fonk Beach
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.