Pakhuis de Zwijger

Pakhuis de Zwijger




Ben je op zoek naar een inspirerende in Amsterdam? Bezoek dan Pakhuis de Zwijger, een bruisend cultuurcentrum en creatief platform aan de Piet Heinkade. Dit voormalige pakhuis, gebouwd in 1934 als koelhuis voor vlees, groente en fruit, is sinds 2006 dé ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in maatschappelijke vraagstukken.

Pakhuis de Zwijger organiseert elk jaar meer dan 600 gratis toegankelijke programma’s over de ‘Stad van de Toekomst’. Deze programma’s gaan over onderwerpen als technologie, duurzaamheid en de creatieve industrie. Pakhuis de Zwijger is een open en veilige plek waar creatievelingen, ondernemers, beleidsmakers en inwoners van de stad samenkomen om te praten over en oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen.

Naast het bijwonen van inspirerende programma's, kun je bij Pakhuis de Zwijger ook heerlijk lunchen of borrelen in het restaurant. Het is de perfecte plek om even bij te komen, nieuwe ideeën op te doen of om gewoon te genieten.Ook kun je een van de prachtige eventzalen in het pakhuis huren voor je eigen evenement. De zalen in het mooie gebouwen zijn ideaal voor het organiseren van congressen, festivals, vergaderingen of symposia.

 Bezoek dezwijger.nl

Pakhuis de Zwijger
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.