Escaperoutes.nl

Ontrafel een mysterie met Escaperoutes.nl




Heb je zin in een wandeling met een twist? Ga dan naar Escaperoutes.nl en kies één van hun wandelroutes uit. De escaperoutes starten op verschillende plekken in Nederland. En niet alleen in de bekende, grote steden! Van daaruit begin je vervolgens aan een kilometers lang avontuur.

Bibliotheekroof-mysterie

Tijdens de escaperoute kruip je in de huid van een detective en ga je op zoek naar de dader van een bibliotheekroof. Natuurlijk krijg je hier wel de nodige hints voor! Gedurende de anderhalf tot twee uur durende route ga je op zoek naar locaties, terwijl je diverse raadsels en puzzels oplost. Zodra je op een locatie bent, ontvang je een sleutel of aanwijzing. Op die manier ontrafel je langzaamaan het mysterie...

Let op: Tijdens de escaperoute heb je een telefoon of tablet nodig met internet. Anders kun je de locaties niet vinden.

 Bezoek escaperoutes.nl

Groepsuitje

De routes van Escaperoutes.nl zijn prima te doen in je uppie, maar in groepsverband wordt het nóg leuker. Overweeg dit dus zeker als uitstapje met vrienden, familie of als bedrijfsuitje. Het is meteen teambuilding! Al kun je de escaperoute ook in verschillende teams doen. Zo wordt het iets spannender! Bekijk hier alle mogelijkheden voor een groepsuitje.

Schatkist

Vul achteraf je oplossing in op de website van Escaperoutes.nl. Dan maak je ook nog kans op de inhoud van de schatkist. Elke ingestuurde, juiste oplossing levert vijftig cent op voor de pot. Speur jij je rijk?

Escaperoutes.nl in Landelijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek escaperoutes.nl

Ontdek met je telefoon diverse locaties. Foto: Escaperoutes.nl
Ontdek met je telefoon diverse locaties. Foto: Escaperoutes.nl
Een leuke puzzeltocht voor het hele gezin! Foto: Escaperoutes.nl
Een leuke puzzeltocht voor het hele gezin! Foto: Escaperoutes.nl
Ontrafel jij het mysterie? Foto: Escaperoutes.nl
Ontrafel jij het mysterie? Foto: Escaperoutes.nl