Leijnes Plukland

Leijnes Plukland




In de polder van Hellevoetsluis, ergens tussen de akkers, vind je Leijnes Plukland. In deze pluktuin springen de rode klaprozen meteen eruit, maar daarnaast zijn nog veel meer mooie bloemen te zien. Kom langs en pluk zelf een prachtig veldboeket voor thuis of als cadeau voor een ander. De prijs is gebaseerd op basis van de dikte van je bos bloemen. Een leuk dagje uit met vriendinnen of gewoon het hele gezin! Na het dwalen door de bloemen rust je lekker uit in de theetuin met natuurlijk een kop thee en bijvoorbeeld een huisgemaakt taartje. Mmm!

Knutselochtend

Voor kinderen wordt af en toe een knutselochtend georganiseerd. Dan gaan ze knutselen in de bloemen met 'Caar en Kaakje'. Deze activiteit is speciaal voor kinderen van twee tot en met zeven jaar. Een zoete limonade kan uiteraard niet ontbreken! Voor deze activiteit heb je wel een ticket nodig. Deze kun je bestellen via de website.

Leijnes Plukland in Hellevoetsluis leent zich ook goed voor een vriendinnendag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek pluktuinhellevoetsluis.nl

Leijnes Plukland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.