Strandpaviljoen ZUID

Strandpaviljoen ZUID




Oost, West, ZUID Best! Dat is het motto van Strandpaviljoen ZUID. En daar zit wel wat in: als je hier eenmaal bent, wil je namelijk niet meer weg. Deze gezellige strandtent ligt aan het mooie, ongerepte Zuiderstrand in Den Haag, ook wel het 'stille strand' genoemd. Op nog geen 3 kilometer van het drukke Scheveningen, biedt dit stukje kust een veel rustigere ervaring, met prachtige duinen en een schonere zee.

Bij ZUID geniet je van een heerlijk diner of zelfgemaakte houtovenpizza's bij zonsondergang. Of begin je dag goed met een duik in de zee en een kopje koffie en een croissantje met jam, met je tenen in het zand.

Strandpaviljoen ZUID ademt een ontspannen blote-voeten-sfeer met relaxte muziek en een gezellige inrichting. Zowel jong als oud komt hier graag om te borrelen, te spelen, een boekje te lezen, te chillen, of gewoon om van het strand te genieten. Plof neer op de comfortabele bank bij het haardvuur of gooi je voeten omhoog op het buitenterras.

Kom langs en ervaar zelf waarom Oost, West, ZUID Best is!

Een romantische bruiloft op het strand? Je verjaardag vieren met vrienden, cocktails en de zee? Of een vergadering houden in de frisse zeelucht? Strandpaviljoen ZUID biedt de perfecte setting voor elk evenement.

Strandpaviljoen ZUID in Den Haag leent zich ook goed voor een familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek strandpaviljoen-zuid.nl

Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut