GameMere Almere

Samen bordspellen spelen bij GameMere Almere




Elke eerste zaterdag van de maand verzamelen zich tientallen bordspellenliefhebbers in Buurtcentrum De Ruimte in Almere Poort. Daar vindt dan de maandelijkse bordspellenavond GameMere plaats. Kom gezellig langs als je graag een bordspel speelt of ander gezelschapsspel! En vergeet zelf niet ook één (of meerdere) spelletjes mee te nemen. Voor een klein bedrag ben je van harte welkom!

Eenmaal binnen in De Ruimte beland je in een walhalla voor spellenfans. Bekijk de tafel vol spellen en kies er eentje uit om met je gezelschap te spelen. Verwacht bekende spellen als Kolonisten van Catan, Exploding Kittens en zelfs Rummikub, maar ook heel onbekende spellen. Wat dacht je van Takenoko of China Town? Niet alleen leer je nieuwe mensen kennen, maar dus ook nieuwe bordspelletjes. Wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriet!

Ben je trouwens fan van Dungeons & Dragons? Dan zit je tijdens de maandelijkse spellenavond ook goed! Elke maand is er ook een groep, die samen Dungeons & Dragons spelen. Soms organiseren ze zelfs een apart event voor dit spel.

GameMere Almere in Almere leent zich ook goed voor een familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.meetup.com

GameMere Almere
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.