Beachclub Indigo

Beachclub Indigo Scheveningen




Stap binnen in de kleurrijke wereld van Beachclub Indigo. Dit is niet zomaar een strandtent, deze Beachclub aan het Zwarte Pad in Scheveningen is een beleving. Door de vrolijke en kleurrijke inrichting waan je je even in een ander land. Perfect om de dagelijkse sleur te vergeten.

Bij Beachclub Indigo is er volop ruimte om te loungen en te genieten van het strand. Met comfortabele zitplaatsen en relaxte hoekjes kun je hier de hele dag doorbrengen, van een ontspannen ochtendkoffie met een boekje op de bank tot een gezellige avondborrel met al je vrienden. Bij Indigo kan iedereen terecht.

Daarnaast is Beach Club Indigo de ‘place to be’ voor bijzondere strandfeesten. Stel je voor: zwoele zomeravonden, dansen onder de sterren, om af te koelen nog een duikje in de zee… Het klinkt als een droom! De feesten bij Indigo zijn dan ook eigenzinnig en uniek. Regelmatig worden hier evenementen georganiseerd met glitter, vuur en soms zelfs acrobaten! Een feest bij Beachclub Indigo staat garant voor een onvergetelijke ervaring en een magische sfeer aan het strand.

Het eten bij Beach Club Indigo is net zo kleurrijk en exotisch als de inrichting. Geniet van gezonde en smakelijke gerechten zoals bananenbrood, smoothie bowls en nog veel meer! Het eten en drinken bij Indigo is gemaakt om je goed te laten voelen.
Ervaar het strand op een nieuwe manier bij Beach Club Indigo. Of je nu komt om te ontspannen, te genieten van lekker eten of te dansen tijdens een spectaculair feest: Beach Club Indigo stelt niet teleur!

Beachclub Indigo in Scheveningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek beachclubindigo.nl

Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut