Strandpaviljoen De Kwartel

Strandpaviljoen De Kwartel


-advertentiepositie-



Kom tot rust en geniet bij Strandpaviljoen De Kwartel, een elegant restaurant en wijnbar aan zee. De opgang van De Kwartel loopt door de prachtige duinen van het Zuiderstrand, waar je de ongerepte natuur van Den Haag in volle glorie kunt ervaren. Kies een plekje op het grote buitenterras en bewonder het uitzicht op de oranje zon die in de zee ondergaat. Wordt het buiten wat kouder? Natuurlijk ben je binnen ook van harte welkom!

Bij De Kwartel draait het om duurzaamheid. Geniet van seizoensgebonden gerechten met biologische ingrediënten. Elke vrijdag wordt bij De Kwartel Vegan Friday gevierd! Laat je verrassen door hoe heerlijk en bevredigend een volledig plantaardige maaltijd kan zijn en draag bij aan een beter milieu. Combineer je menu met een glas wijn uit de uitgebreide en diverse wijnkaart. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws, de wijnselectie biedt voor elk wat wils.

Bezoek De Kwartel en ontdek jouw nieuwe favoriete plek aan zee!

Strandpaviljoen De Kwartel is de perfecte bestemming voor bruiloften, feesten en vergaderingen aan zee. In het speciale 'Kwartelhuisje' kun je genieten van een besloten feest of privédiner met je tenen in het zand. Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een groots evenement, De Kwartel biedt een ideale setting.

Strandpaviljoen De Kwartel in Den Haag leent zich ook goed voor een bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek dekwartel.nl

Foto: Ankie Klut
Foto: Ankie Klut