Filmtheater Kriterion

Filmtheater Kriterion


-advertentiepositie-



Filmtheater Kriterion is een bijzonder filmhuis dat sinds 1945 volledig wordt gerund door studenten. Hier vind je een unieke mix van film, kunst en gezelligheid. Dit iconische filmtheater en café is de perfecte plek om arthouse films te bekijken, met regelmatig internationale films met Engelse ondertiteling voor niet-Nederlandstaligen. Kriterion biedt ook jonge kunstenaars een podium met maandelijkse tentoonstellingen.

Geniet bij Kriterion van betaalbare koffie, verfrissende drankjes en een gezellige sfeer. Of je nu komt voor een arthouse film, een biertje of een praatje met vrienden: de gezellige ruimte en centrale ligging in de stad maken het een populaire hangout voor studenten en jonge volwassenen.
dam!

Kriterion is er ook voor de allerkleinsten! Naast de reguliere kinderfilms wordt er twee keer in de maand een “kinderklassieker” gedraaid, leuk voor zowel jong als oud! En in de zomervakantie kunnen de kinderen voorafgaand aan de film meedoen aan een kinderworkshop. Van kleien tot koekjes bakken, het is altijd een feestje!

Filmtheater Kriterion in Amsterdam leent zich ook goed voor een kinderfeestje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor jongeren.

 Bezoek www.kriterion.nl

Filmtheater Kriterion
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.