Snowsports Zwolle

Snowsports Zwolle


-advertentiepositie-



Mensen met ski- en snowboardervaring weten het al: een goede techniek is het halve werk. En die techniek leer je tot in de puntjes bij Snowsports Zwolle. Boek maar eens een losse les en stap de rollerbaan op. Wel anders dan in de sneeuw, maar formidabel om je helemaal op de juiste techniek te richten. Sterker: het is één van de effectiefste manieren om te leren skiën of snowboarden!

Met de grote spiegels om je heen zie je goed wat je doet en beginners kunnen zich eerst aan een stang vasthouden tot ze zelfvertrouwen genoeg hebben om los te skiën. Allemaal onder begeleiding van een ervaren ski- of snowboardinstructeur.

Ga met vrienden of collega's

Je hoeft niet alleen te komen, want ook groepen kunnen terecht bij Snowsports Zwolle. Uiteraard gaan jullie skiën of snowboarden, maar er zijn ook meer mogelijkheden. Zoals luisteren naar een gastspreker in één van de aparte ruimtes. Of teambuildingsactiviteiten. En natuurlijk met een lekkere lunch, borrel of diner erbij.

Fantastisch voor kinderen

Voor kinderen is een rollerbaan een fantastische manier om een keertje te skiën of te snowboarden. Ze hebben zelfs ukkielessen bij Snowsports. En lekker sportieve kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar. Onder begeleiding van de enthousiaste medewerkers krijgen ze een lesje op de rollerbaan en roetsjen ze met sleetjes de lange baan af. Niet genoeg? Dan is het ook nog mogelijk om te nagelen of te curlen. Uiteraard met tussendoor wat te eten en te drinken.

Snowsports Zwolle in Zwolle leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € 24,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek snowsportszwolle.nl

Snowsports Zwolle
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.