HomeComputerMuseum

Oude computers en arcade games in HomeComputerMuseum


-advertentiepositie-



Het HomeComputerMuseum in Helmond neemt je mee op een interactieve tijdreis door de geschiedenis van de (thuis)computer. Midden in het centrum van de stad vind je dit museum met duizenden computers: van de allereerste thuiscomputer tot de eerste moderne varianten uit de jaren 90 en van daarna. En het leuke is: je mag ze aanraken én gebruiken! Naast computers kom je overigens ook spelcomputers tegen, zoals de klassieke Atari en Super Nintendo Entertainment System (SNES). Natuurlijk mag je ook daar een spelletje op spelen.

Heb je trouwens zelf een oude (spel)computer, die niet meer bruikbaar lijkt? Neem deze dan mee naar het HomeComputerMuseum. Hier kunnen vrijwilligers je apparaat hopelijk weer repareren!

Arcadecafé

Het museum is een unieke plek in de Benelux, omdat je de oude computers en arcadespellen mag bekijken én uitproberen. In het speciaal ingerichte arcadecafé voelt het bijna als in een arcadehal. Hier vind je spelcomputers uit allerlei generaties en ook verschillende arcadekasten. Daardoor is het HomeComputerMuseum een leuk uitstapje voor het hele gezin! Jong én oud vermaken zich hier met gemak een hele dag.

 Bezoek www.homecomputermuseum.nl

Foto: HomeComputerMuseum
Foto: HomeComputerMuseum
Foto: HomeComputerMuseum
Foto: HomeComputerMuseum
Foto: HomeComputerMuseum
Foto: HomeComputerMuseum