Rederij Doeksen

Veerboot naar Vlieland of Terschelling met Rederij Doeksen


-advertentiepositie-



Voor een relaxt weekendje weg of langere vakantie hoef je niet ver. Met een snel- of veerboot van Rederij Doeksen vaar je binnen no time naar Vlieland of Terschellingen en weer terug. En dankzij het comfort en alle faciliteiten aan boord begint je vakantie meteen al op de boot. Heerlijk!

Je kunt in sneltempo naar één van de waddeneilanden met de snelboot, maar ook op je gemakje met de veerboot. Op de veerboten vind je vervolgens genoeg voorzieningen voor een ontspannen vaartocht. Zo zijn er genoeg zitplekken aan boord en werkplekken met laptopaansluitingen, maar natuurlijk ook een zelfbedieningsbuffet. En kom alvast in de stemming in de souvenirshop. Uiteraard is overal ook gratis WiFi!

Arrangementen

Op de waddeneilanden heb je wel een slaapplek nodig en vermaak. Rederij Doeksen biedt voor kampeerders een speciale caravanactie. Een leuke deal als je de overtocht wil maken met je auto en vouwwagen/caravan of met een camper. Vervolgens kun je via de rederij ook een speciaal fietsarrangement boeken. Op de fiets ontdek je zo'n waddeneiland het beste! Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Rederij Doeksen in Harlingen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rederij-doeksen.nl

Rederij Doeksen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.