MONO Boulder Ede

Kom boulderen in MONO Boulder Ede




Als je zin hebt in een uitdagende klim, kom dan naar MONO Boulder in Ede. In de grote hal vind je maarliefst 600 vierkante meter aan klimoppervlakte. En de klimwanden gaan tot 4,5 meter hoog. Wow! Genoeg ruimte voor een klimavontuur in je eentje, of natuurlijk met vrienden, collega's of familie.

Wat is boulderen?

Nu hoor ik sommige denken: wat is boulderen? Boulderen is een vorm van klimmen, maar wellicht een tikkeltje lastiger. Je klimt namelijk omhoog zonder een touw of andere vorm van zekering. Wel ligt er uiteraard een valmat klaar voor je veiligheid. Al kun je ook gewoon naar beneden klimmen. Ondanks de uitdaging is het wel een klimsport voor iedereen. Je hebt routes voor elk niveau; van de beginner tot gevorderde klimmer.

En bij MONO Boulder Ede worden de klimroutes regelmatig veranderd. Hierdoor blijft elk bezoek verrassend! Zin om langs te komen? Vergeet dan niet je comfortabele (sport)kleding en klimschoenen. Gevorderde klimmers kunnen het beste ook wat magnesium (klimpoeder) meenemen voor een stevige grip. Alles is ook te huur bij de klimhal.

Boulderen als groep

Samen boulderen heeft overigens ook zeker iets. Als bedrijf kun je het teamuitje ook combineren met een vergadering dankzij aanwezige vergaderruimtes. Of kies een lesprogramma op maat voor je schoolklas. Vanaf acht personen is reserveren wel verplicht. Neem in dat geval contact op met MONO Boulder Ede.

Let op: de minimale leeftijd is acht jaar, mits ze onder direct toezicht zijn van een begeleider (18+). Kinderen vanaf twaalf jaar mogen zelfstandig boulderen.

MONO Boulder Ede in Ede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek monoboulder.nl

MONO Boulder Ede
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.