IJshal De Vliet

IJshal De Vliet


-advertentiepositie-



Bij IJshal De Vliet in Leiden kun je op de schaatsbaan terecht als beginner en gevorderde. De schaatshal biedt vertier voor elke schaatser. Of je wilt leren schaatsen, voor de lol wilt schaatsen of je techniek wil verbeteren: alles kan in deze ijshal.

Je bent van harte welkom op de zogenoemde Funbaan van 45 bij 20 meter, als je graag pirouettes draait op kunstschaatsen. Schaats je op norren, ga dan naar de Rondbaan op de eerste verdieping.

Natuurlijk kun je gewoon lekker 'rondjes rijden', maar er zijn veel meer leuke ijsactiviteiten. Probeer eens een potje curling te spelen tijdens een clinic of trek de ijshockeyschaatsen aan en ervaar deze snelle sport aan den lijve! Na het schaatsen nog even napraten onder het genot van een kop warme chocolademelk met slagroom? Kom naar IJsrestaurant op de eerste etage. Hier heb je prachtig zicht op de ijsbaan.

IJshal De Vliet in Leiden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 64,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek ijshaldevliet.nl

IJshal De Vliet
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.