De Lieve Vrouw

De Lieve Vrouw


-advertentiepositie-



Welkom bij De Lieve Vrouw. Ooit een sfeervol kerkgebouw, nu een bruisend centrum voor kunst en cultuur. Van meeslepende theatervoorstellingen en inspirerende films tot een smakelijk diner of een gezellige lunch: bij dit unieke podium heb je sowieso een bijzondere culturele ervaring.

  • De Theaterzaal Hier kun je genieten van de meest uiteenlopende optredens: cabaretiers die je aan het lachen maken, dansers die je betoveren en wereldmuzikanten die je meevoeren naar andere oorden. Op zondagen is er speciaal voor de jongsten onder ons een interessant jeugdprogramma.
  • De Filmzalen Voor de filmliefhebbers zijn er drie zalen waar je terecht kunt voor arthousefilms, documentaires en jeugdfilms. Hier kijk je films die niet alleen vermaken, maar ook aanzetten tot nadenken.
  • Het Café Na een film of voorstelling is er niets beter dan nagenieten met een heerlijk hapje en drankje in het sfeervolle café.

    De Lieve Vrouw in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

     Bezoek lievevrouw.nl

  • De Lieve Vrouw
    Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.