Feyenoord Stadion De Kuip

Rondleiding door het Feyenoord Stadion De Kuip


-advertentiepositie-



Neem een kijkje achter de schermen van het iconische Feyenoord Stadion tijdens een rondleiding. Begin je avontuur met een bezoek aan het authentieke Olympiagebouw en leer alles over de rijke geschiedenis van De Kuip. De tour komt langs verborgen hoekjes en plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Wandel door de spelerstunnel, het pad dat de helden van Feyenoord elke wedstrijd belopen, of bewonder het uitzicht vanaf het Ereterras. Een rondleiding door De Kuip is een must-see voor elke voetbalfan!

De Kuip organiseert ook rondleidingen voor kinderen van vijf tot en met veertien jaar. Het is een tour door het stadion waarbij kinderen anderhalf uur op een interactieve wijze dingen uitleg krijgen over Feyenoord en het verleden. Een extra arrangement is beschikbaar. Kinderen kunnen na afloop kiezen uit verschillende kindermenu's.

Feyenoord Stadion De Kuip in Rotterdam leent zich ook goed voor een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.dekuip.nl

Foto: Rotterdam Make It Happen. © Guido Pijper
Foto: Rotterdam Make It Happen. © Guido Pijper