SilverDome

Schaatsbaan SilverDome




Tijdens de wintermaanden binden bezoekers van SilverDome graag de schaatsen onder voor een plezierig dagje in de ijshal. Al kennen ook verschillende ijshockeyteams en kunstrijders de schaatshal, waar ze regelmatig trainen. Maak een rondje op de ijshockeybaan of vermaak je op de 250-meterbaan met allerlei ijsactiviteiten. Zo vind je daar onder meer een Archery Tag speelveld, Jeu de Boules terras en kun je hier het unieke ijshockey minigolf proberen. Daarnaast vind je in de schaatshal ook de enige officiële curlingbaan van Nederland.

En heb je een schaatsfeestje in gedachte of wil je graag een schaatsles of clinic volgen? SilverDome bied je hiervoor genoeg mogelijkheden. Ook voor zakelijke events! In de hal zijn daarvoor diverse zalen te huur.

SilverDome in Zoetermeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,95 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek silverdome.nl

SilverDome
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.