Chefkok Erik van Loo vindt het een eer om elke dag in de keuken te mogen staan. Sinds 2006 is hij de eigenaar van restaurant Parkheuvel. Hij schotelt zijn gasten de heerlijkste gerechten voor.
In de keuken van Parkheuvel is alleen het beste goed genoeg. Gasten van het restaurant hebben veel keuze. Denk bijvoorbeeld aan een gegaarde Oosterschelde kreeft met zomergroenten en een basilicumvinaigrette. Of een gepocheerde kalfshaas met gefermenteerde auberginezalf, anijszwam en voorjaarsgroenten met een Szechuan bloesemjus. Maar smaakbeleving is hier meer dan de gerechten. Het restaurant loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water en de langsvarende schepen. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en kan met smaak genieten van wat er op tafel komt.
Restaurant Parkheuvel in Rotterdam leent zich ook goed voor een workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.