Volendam Events

Dagje uit in Volendam met Volendam Events


-advertentiepositie-



Volendam zit boordevol leuke uitjes. Daarmee bedoelen we niet de uitjes op de haring. Maak een foto in Volendamse klederdracht, ga op een speurtocht langs de verborgen plekjes van de stad of geniet van alle heerlijke Volendamse likeuren. Met Volendam Events leer je heel Volendam op een gezellige manier kennen als je broekzak! Er zijn leuke uitjes voor zowel kinderen als volwassen en voor elke gelegenheid!

Kies bijvoorbeeld voor het arrangement 'Dagje Volendam Palingsound'. De dag begint met een fotospeurtocht door de stad. Vind de weg door de foto's te volgen, maar welk team is als eerste bij de finish? Tijdens het spel ga je op de foto in Volendamse klederdracht als echte Volendammer. Aan het eind van de middag krijg je de tijd om Volendam op eigen gelegenheid te verkennen. Strijk bijvoorbeeld neer bij een van de vele gezellige barretjes. Als klap op de vuurpijl wordt de dag afgesloten met een buffettafel aan de dijk, echt op z'n Volendams.

Volendam Events in Volendam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek volendamevents.com

Volendam Events
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.